Handelsbetingelser

FIRMAINFORMATIONER

www.uniriders.com
Uniriders ApS
SOHO
Flæsketorvet 68
1711 København V
Tlf: 61777171
E-mail: sales@uniriders.dk

Reg. no. 8401 – Konto no. 1299199 – Merkur Bank
IBAN kontonummer : DK7484010001299199
SWIFT-adresse/BIC: MEKUDK21

Etableringsår: Uniriders.com blev grundlagt i 2016.

BETALING

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:
Visa
Visa/Dankort
Mastercard
Maestro
PayPal
Bankoverførsel
ViaBill delbetaling

Pengene trækkes fra kort ved afsendelse af varen.
Ved bankoverførsel afsendes varen, når betalingen er registreret på vores konto.

Bemærk: Betaling med kort pålægges et kortgebyr på 1.45% fra indløseren (PensoPay/ClearHaus). Det aktuelle gebyr vil fremgå af betalingsvinduet.

Gebyret dækker den faktiske pris, vi, som butik, betaler for at få indløst kortbetaling hos PensoPay/ClearHaus.

For ViaBill delbetaling læs endvidere deres betingelser her: http://www.viabill.com/terms

LEVERING OG LEVERINGSOMKOSTNINGER:

De fleste ordrer som er på lager sendes senest første hverdag efter ordreafgivelsen. Er dette ikke muligt sender vi dig en mail herom.

LEVERING TIL DANMARK:

Er det her de rigtig priser: Levering foregår normalt med PostDanmark efter dit valg eller til en erhvervsadresse, dog sendes større ordre normalt med fragtmand. Leveringsomkostninger med PostDanmark til Danmark er ca. kr. 270,- med omdeling og 230,- uden omdeling som pakke forsikret med dækning til kr. 4.000,- og Track & Trace. Ønskes forsendelsen yderligere forsikret, skal dette oplyses ved ordreafgivelse og vi vil beregne tillægget i forhold til ønsket værdi. Leveringstiden med Postdanmark er normalt 1-3 dage.

LEVERING TIL ØVRIGE LANDE:

Vi leverer kun til øvrige lande ved forudgående aftale. Send en mail til sales@uniriders.dk, så vender vi tilbage med leveringsmuligheder og priser.

MOMS:

Ved salg til lande udenfor EU fratrækkes dansk moms, inden vi trækker beløbet for dit køb, hvis dit køb ligger under bagatelgrænsen. Ved større beløb refunderes dansk moms, når vi har modtaget gyldig dokumentation for, at varen har forladt EU.

BETALING:

Der tages ikke gebyr ved betaling på UniRiders.com
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra UniRiders.com Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

FEJL I LEVERING

Har vi ved en fejl sendt en forkert vare, bør du hurtigst muligt kontakte os. Vi betaler selvfølgeligt både returfragten og evt. fragt ved fremsendelse af den rigtige vare. Det er vigtigt, at du kontakter os inden du sender den fejlleverede vare retur, så vi kan sende dig et returfragtbrev og så vi kan aftale om du ønsker varen krediteret eller byttet til den rigtige. Sender du fejlleverede varer retur uden forudgående aftale, kan vi kun godtgøre fragt, svarende til det et returfragtbrev ville have kostet.

FORTRYDELSE AF KØB:

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige
varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale
om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive en mail til os på sales@uniriders.dk. I din meddelelse skal du skrive dit ordre/fakturanummer, samt gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for f.eks. produkter over 20 kg. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 650,- DKK. ved forsendelse fra Danmark. Ved forsendelse fra Øvrige lande kan udgifterne overstige dette.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Du skal især være opmærksom på synlige mærker/ridser på produktet, som følge af betjening, betragtes varen som brugt, hvis dette er sket. Produktet skal gerne se ud som du selv vil forvente at en fabriksny vare ser ud – Kort sagt som da du modtog den.

Ved køb af vores unicyle produkter udgør emballagen en væsentlig del af produktets nyværdi, derfor er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal altid sendes med retur, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle
omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Uniriders ApS
SOHO
Flæsketorvet 68
1711 København V
Att.: RETURVARER – Hans Oxmond

Du kan, ved forudgående aftale, også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Bed om en kvittering for returneringen, f.eks i form af en kopi fakturaen, hvor der er påtegnet dato, samt at varen er modtaget retur.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af fakturaen.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på UniRiders.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.
Reklamationsretten kan dog være begrænset af produktets naturlige levetid. Dette gælder for eks. batterier (6 måneder), dæk, slanger og andre produkter som kan betegnes som sliddele.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal dog straks ophøre med at bruge varen, når du opdager fejlen, da du selv hæfter for eventuelle følgeskader, samt forværring af fejlen ved fortsat brug.

Vi anbefaler kraftigt, at du kontakter os straks, og inden du sender varen retur, hvis du konstaterer en fejl på varen, da dette kan nedsætte behandlingstiden betragteligt.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Uniriders ApS
SOHO
Flæsketorvet 68
1711 København V
Att.: RETURVARER – Hans Oxmond
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du skal desuden vedlægge en kopi af fakturaen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på UniRiders.com, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Ved levering til firmaer: CVR
Ved levering til offentlige institutioner: EAN

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos UniRiders.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren samt ansatte i webshoppen og bogholderiet for har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til UniRiders.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos UniRiders.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til UniRiders ApS via e-mail (sales@uniriders.dk).